Kontakta teamet

Du vill anmäla missbruk, personlig inforation, eller motsvarande i följande rapport:

Gångbanan är fortfarande avstängd med staket och skyltar endast ÅT ENA HÅLLET (!) och har vare sig skottats eller grusats

Rapporterat anonymt 08:40, ons 6 december 2023

Det har pågått ett arbete på gångbanan under mycket lång tid nu under hösten. Enligt skyltar och staket på ENA sidan (nedre) så är gångbanan fortfarande avstängd. Varför är inte skyltar och staket borttagna? Men framförallt - gångbanan och trapporna är vare sig skottade eller halkbekämpade överhuvudtaget. Snälla, skicka ut några som skottar bort åtminstone de värsta snöhögarna på trappstegen och som kan lägga ut grus för halkbekämpning. Så som gångbanan är nu är den helt livsfarlig att gå i. Jag har avsiktligt väntat med denna felanmälan då jag förstår att det är mycket att snöröja nu, men nu har det gått så många dagar och inget har hänt, så nu måste ni prioritera denna gångbana. Tack på förhand.

valfritt

Gillar du inte formulär?

Du kan kontakta teknisk support på info@fixamingata.se.

FixaMinGata är en tjänst som tillhandahålls av Föreningen Sambruk, en förening med ca 100 medlemskommuner, med gemensamt intresse av e-tjänster. Du kan kontakta Föreningen Sambruk via post:

Föreningen Sambruk
Sandbacka Park
Högbovägen 45
811 32 Sandviken